697 111 469 info@gironareiki.es

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Privacitat i  recomanacions legals
Recomanació  prèvia.

Us donem la benvinguda a aquest lloc web i us recomano que llegiu la meva política de privacitat.  Aquí descric com www.gironareiki.es i tots els seus subdominis recullen i utilitzen informació sobre els seus clients, usuaris i subscriptors d’aquest lloc web.

Aquest lloc web respecta i atén les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits. M’he esforçat a crear un espai segur i fiable.

La teva privacitat és important per a mi.

En aquesta declaració de privacitat explico quines dades personals Recullo dels meus usuaris i com l’utilitzo. Us animo a llegir atentament aquests termes abans de facilitar les vostres dades personals en aquest lloc web. Els majors de tretze anys podran inscriure’s en www.gironareiki.es com a usuaris sense el previ consentiment dels seus pares o tutors.

En el cas de menors de tretze anys, és necessari el consentiment dels pares o tutors per al tractament de les seves dades personals.

En cap cas es recolliran dades relatives a la situació professional, econòmica o intimitat dels altres membres de la família sense el seu consentiment.

Si ets menor de tretze anys i has accedit a aquest lloc web sense avisar als teus pares, no has de registrar-te com a usuari.

Aquest lloc web respecta i atén les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits.

M’he esforçat a crear un espai segur i fiable i per això vull compartir els meus principis respecte a la teva privacitat:

  • Mai no sol·licites informació personal a menys que sigui realment necessari per prestar-te els serveis que necessites.
  • Mai compartiré informació personal dels meus usuaris amb ningú, excepte per complir amb la llei o en cas que tingui la seva autorització expressa.
  • Mai utilitzo les seves dades personals per a una finalitat diferent de l’expressada en aquesta política de privacitat.

Cal assenyalar que aquesta política de privacitat pot variar en funció de les exigències legislatives o d’autoregulació, de manera que els usuaris s’aconsella visitar-lo periòdicament. Serà aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar qualsevol formulari de qualsevol dels seus formularis de contacte on es recullin dades de caràcter personal.

Gironareiki.es ha adaptat aquest lloc web a les exigències de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament per a l’elaboració de la LOPD. Així mateix, compleix amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, d’ 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic ( LSSICE o LSSI).

Responsable del tractament de les seves dades personals.

  • Identitat del responsable: Maria Isabel Iglesias Fonseca
  • Nom comercial: María Isabel Iglesias Fonseca
  • NIF/CIF:
  • Adreça
  • Correu electrònic: info@gironareiki.es
  • Activitat: teràpia alternativa i formació

A l’efecte del citat Reglament general de protecció de dades, les dades personals que vostè enviï a través dels formularis del lloc web, rebran el tractament de dades de “usuaris web i subscriptors”.

Per al tractament de dades dels meus usuaris, implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

Principis que aplicarem a la vostra informació personal.

En el tractament de les seves dades personals, aplicarem els següents principis que compleixen amb els requisits del nou Reglament Europeu de protecció de dades:

  • Principi de licitud, lleialtat i transparència: sempre requereixo el teu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a una o més finalitats específiques que t’informem per endavant amb absoluta transparència.
  • Principi de minimització de les dades: només es sol·licitaran les dades estrictament necessàries en relació amb els fins per als quals ho exigeixo. El mínim possible.
  • Principi de limitació del termini de conservació: les dades es conservaran durant no més temps del necessari per a les finalitats del tractament, en funció de la finalitat, l’informem del període de retenció corresponent, en el cas de subscripcions, Periòdicament vaig a revisar les meves llistes i eliminar els registres inactius per un temps considerable.
  • Principi d’integritat i confidencialitat: les seves dades seran tractades de tal manera que garanteixin la seguretat adequada de les dades de caràcter personal i garanteixin la confidencialitat. Vostè ha de saber que prengui totes les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o mal ús de les dades dels meus usuaris per tercers.

Com aconsegueixo les seves dades?

Les dades personals que tractem en Gironareiki.es provenen de:

  • Formulari de contacte.
  • Formulari de subscripció.
  • Comentaris al blog.
  • Formulari de sol·licitud de servei.
  • Formulari d’inscripció.
  • Formulari d’inscripció per al Webinar.

Quins són els seus drets quan em facilita les seves dades?

Qualsevol té el dret d’obtenir confirmació sobre si o no estic tractant dades personals relatives a mi en Gironareiki.es estic tractant dades personals relatives a mi.

Les persones interessades tenen dret a:

  • Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat.
  • Sol·licitar la seva rectificació o supressió.
  • Sol·licitar la limitació del seu tractament.
  • Oposar-se al tractament.
  • Sol·licita la portabilitat de les dades.

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollits. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservaré per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar -se al tractament de les seves dades. María Isabel Iglesias Fonseca deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. Com a subjecte de dades, té dret a rebre les dades personals que li concerneixin, que ha proporcionat a mi i en un format estructurat, d’ús comú i mesurament, i a transmetre’ls a un altre responsable quan:

  • El tractament es basa en el consentiment.
  • Les dades han estat facilitades per l’interessat.
  • El tractament es realitza per mitjans automatitzats.

En exercir el vostre dret a la portabilitat de les dades, teniu dret a que les dades personals es transmetin directament des del controlador fins al controlador quan sigui tècnicament possible.

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de protecció de dades, si consideren que el tractament de dades personals que els concerneixen infringeix la Reglament.

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

Quan un usuari es connecta a aquest lloc web per exemple per comentar una publicació, enviar un correu electrònic al propietari, subscriure o fer un contracte, està proporcionant informació personal per a la qual és responsable Barcelonareiki.es. Aquesta informació pot incloure dades personals com ara l’adreça IP, el nom, l’adreça física, l’adreça electrònica, el número de telèfon i altra informació. En proporcionar aquesta informació, vostè consent que la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per www.gironareiki.es , només com es descriu en l’ avís legal i aquesta política legal Intimitat.

A Gironareiki.es hi ha diferents sistemes de captura d’informació personal i tractem la informació que em faciliten les persones interessades per a la següent finalitat per a cada sistema de captura (formularis):

  • Formulari de contacte: sol·licitem les següents dades personals: nom, correu electrònic, per respondre als requeriments dels usuaris de www.gironareiki.es . Per exemple, puc utilitzar aquesta informació per respondre a la seva sol·licitud i respondre a qualsevol pregunta, queixa, comentari o inquietud que pugui tenir respecte a la informació inclosa en el lloc web, els serveis prestats a través del lloc web, el tractament de les seves dades les qüestions relatives als textos legals inclosos en el lloc web, així com qualsevol altra consulta que pugui tenir, no estan subjectes a les condicions de contractació. Us informem que les dades que em faciliteu estaran ubicats en els servidors de Webempresa (proveïdor de María Isabel Iglesias Fonseca) dins de la UE.
  • Formulari de subscripció al contingut: en aquest cas, sol·licitem les següents dades personals: nom, correu electrònic, per gestionar la llista de subscripcions, enviar butlletins, promocions i ofertes especials, facilitades per l’usuari en fer la subscripció. Dins del web hi ha diversos formularis per activar la subscripció. Els E-newsletters o butlletins de notícies són gestionats per mailchimp. Us informem que les dades que em faciliteu estaran ubicats en els servidors de mailchimp (proveïdor de María Isabel Iglesias Fonseca) fora de la UE als Estats Units.  Mailchimp està cobert per l’acord EU-US Privacy Shield, la informació de la qual està disponible aquí,aprovada pel Comitè Europeu de protecció de dades.
  • Formulari d’inscripció per a comentaris de blog : per comentar sobre les entrades de blog www.gironareiki.es l’usuari està obligat a registrar-se a través d’aquest formulari. En aquest cas, sol·licitem les següents dades personals: nom, correu electrònic, un cop registrat, l’usuari pot fer tants comentaris com vulgui i respondre als anteriors. Us informem que les dades que em faciliteu estaran ubicats en els servidors de Webempresa (proveïdor de María Isabel Iglesias Fonseca) dins de la UE.
  • Formulari de sol·licitud de servei: sol·licitem les següents dades personals: nom, correu electrònic, per sol·licitar un dels serveis que www.gironareiki.es posats a disposició dels seus usuaris. La informació recopilada permetrà sol·licitar el servei corresponent per a un possible tractament de la mateixa fora de línia. Les peticions seran contestades per correu electrònic. El lloc web no li permet gestionar els pagaments directament. Us informem que les dades que ens faciliteu estaran ubicats en els servidors de mailchimp (proveïdor de María Isabel Iglesias Fonseca) dins de la UE.
  • Formulari d’inscripció: en aquest cas, sol·licitem les següents dades personals: nom, correu electrònic, perquè puguis crear un compte en el meu sistema i tenir accés a les seves funcionalitats. Us informem que les dades que ens faciliteu estaran ubicats en els servidors de mailchimp (proveïdor de María Isabel Iglesias Fonseca) dins de la UE.
  • Formulari d’inscripció Webinar: en aquest cas, sol·licitem les següents dades personals: nom, correu electrònic, perquè puguis participar en el meu Webinar. Li informem que les dades que vostè ens proporcioni estaran ubicats en els servidors de Webinar Jam (proveïdor de Maria Isabel Iglesias Fonseca) fora de la UE als EUA.  Webinar Jam no està cobert per l’acord de seguretat UE-EUA (Privacy Shield), de manera que no garanteix els nivells adequats de seguretat en la transferència internacional de les seves dades. En emplenar aquest formulari consenteix expressament la transferència internacional de dades.

Hi ha altres finalitats per a les quals tracto dades personals:

  • Vetllar pel compliment de les condicions d’ús i de la legislació aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajudin a aquest lloc web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recopila.
  • Donar suport i millorar els serveis oferts per aquesta web.
  • Així mateix, recopila altres dades no identificatives que s’obtenen a través d’algunes cookies que es descarreguen a l’ordinador de l’usuari en navegar per aquest lloc web que detallo en la política de cookies.
  • Gestionar les xarxes socials. www.gironareiki.es pot tenir una presència en els mitjans socials. El tractament de les dades realitzades de les persones que es converteixen en seguidors a les xarxes socials de les pàgines oficials de www.gironareiki.es, es regiran per aquest apartat. Així com per a aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i reglaments d’accés que pertanyin a la xarxa social que s’arribi en cada cas i acceptades prèviament per l’usuari de María Isabel Iglesias Fonseca. Tractarà les seves dades amb les finalitats d’administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informant d’activitats, productes o serveis de www.gironareiki.es.  Així com per a qualsevol altra finalitat que les regulacions de les xarxes socials permetin. En cap cas no utilitzaré perfils de seguidor de xarxes socials per enviar publicitat individualment.

D’acord amb el que estableix el Reglament Europeu de protecció de dades (RGPD) 2016/679, María Isabel Iglesias Fonseca (www.gironareiki.es) , serà responsable del tractament de les dades corresponents a usuaris web i subscriptors.

www.gironareiki.es no ven, lloga o cedeix dades personals que puguin identificar a l’usuari, ni ho farà en el futur, a terceres persones sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb les més estrictes normes de seguretat.

Remàrqueting.

La funció de remàrqueting em permet arribar als usuaris que han visitat www.gironareiki.es abans i associar un públic concret amb un missatge concret. El remàrqueting és un mètode per aconseguir que els usuaris que han visitat el meu lloc tornin a fer-ho.

Com a usuari de www.gironareiki.es us informem que recopilem informació per a aquesta funció de remàrqueting a www.barcelonareiki.es.

La informació que Recullo gràcies a aquesta funció és recollida per galetes de Facebook. Podeu trobar les dades que recullen aquestes cookies en les següents polítiques de privacitat per a cada servei:

Si no voleu que les vostres dades siguin recollides per aquestes galetes, podeu desactivar l’ús de les galetes de Google a través de la configuració de Google Ads. També pot desactivar l’ús de cookies de tercers a través de la pàgina de desactivació de la xarxa de publicitat d’iniciativa.

Aquest tipus de serveis li permet interactuar amb les xarxes socials o altres plataformes externes directament des de les pàgines d’aquest lloc web. Les interaccions i la informació obtinguda per aquest lloc web sempre estaran subjectes a la configuració de privacitat de l’usuari a cada xarxa social. Si s’instal·la un servei per interactuar amb les xarxes socials, és possible que, encara que els usuaris no utilitzin el servei, reculli les dades de tràfic web relatives a les pàgines on s’instal·len.

Anuncis de Facebook.

A www.gironareiki.es utilitzo Facebook Ads, la plataforma de publicitat de Facebook, que em permet crear campanyes i anuncis. Quan genereu un anunci, podeu orientar el públic per:

  • Lloc.
  • Dades demogràfiques (edat, sexe, etc.)
  • Interessos (activitats, aficions, etc.)
  • El que compren en línia i en altres canals.
  • Etc.

Les dades obtingudes a través dels anuncis de Facebook estan subjectes a aquesta política de privacitat des del moment en què l’usuari abandona les seves dades en forma d’aquest lloc web per incorporar-se al butlletí de subscripció. En cap cas la informació de Facebook s’utilitzarà per a un propòsit diferent.

Legitimació per al tractament de les seves dades.

La base legal per al tractament de les seves dades és: consentiment.

Per contactar o comentar en aquest lloc web el consentiment a aquesta política de privacitat és necessari.

L’oferta prospectiva o comercial de productes i serveis es basa en el consentiment sol·licitat, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condiciona l’execució del contracte de subscripció.

Categoria de dades recollides.

Les categories de dades que s’estan processant són dades identificatives.

En cap cas no estan especialment protegides les categories de dades tractades.

Quant de temps conservaré les teves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran fins que se sol·liciti la seva supressió per l’interessat.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

Moltes eines que utilitzo per gestionar les teves dades són contractades per terceres persones.

Per prestar els serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat, www.gironareiki.es, comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat:

Google Analytics: un servei d’analítica de web proporcionat per Google, Inc., una companyia de Delaware amb seu a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (California), CA 94043, Estats Units (“Google”). Google Analytics utilitza “cookies”, que són fitxers de text ubicats a l’ordinador, per ajudar a www.gironareiki.es a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació generada per la cookie sobre el seu ús de www.gironareiki.es (incloent la seva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d’Estats Units.

Hosting: 1 & 1 amb domicili a Espanya. Més informació a: https://www.1and1.es/(1 & 1) processa les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis d’allotjament a María Isabel Iglesias Fonseca.

Plataforma web: 1 & 1 amb domicili a Espanya. Més informació a: https://www.1and1.es/(1 & 1) processa les dades amb la finalitat de dur a terme els seus serveis de plataforma web a María Isabel Iglesias Fonseca.

Email màrqueting: mailchimp, Inc., domiciliada als EUA. Més informació a: https://mailchimp.com/(mailchimp, Inc.) processa les dades amb la finalitat de dur a terme els seus serveis de correu electrònic de màrqueting a María Isabel Iglesias Fonseca.

 

Navegació.

Quan navegueu www.gironareiki.es pot recopilar dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s’utilitzen els serveis i els llocs, i altres dades que no es poden s’utilitza per identificar l’usuari. Entre les dades no identificatives també hi ha les relatives als seus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquest lloc web utilitza els següents serveis d’anàlisi de tercers:

  • Google Analytics.
  • Píxel de Facebook.

Utilitzo aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, fer un seguiment dels moviments d’usuari al voltant del lloc, i per recopilar informació demogràfica sobre la meva base d’usuaris en el seu conjunt.

Seguretat i secret de les dades.

www.gironareiki.es es compromet a utilitzar i processar les dades personals dels usuaris, respectant la seva confidencialitat i a utilitzar-les d’acord amb la finalitat de les mateixes, així com a complir amb la seva obligació d’emmagatzemar i adaptar totes les mesures per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, d’acord amb el que estableix la normativa vigent en matèria de protecció de dades.

Aquest lloc web inclou un certificat SSL. Es tracta d’un protocol de seguretat que fa que les teves dades viatgin de manera completa i segura, és a dir, la transmissió de dades entre un servidor i usuari web, i en retroalimentació, estigui totalment encriptada o encriptada.

www.gironareiki.es no pot garantir la ineximabilitat absoluta de la xarxa d’Internet i per tant la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

Pel que fa a la confidencialitat de la tramitació, María Isabel Iglesias Fonseca s’assegurarà que qualsevol persona que estigui autoritzada per www.gironareiki.es per processar les dades del client (inclòs el seu personal, col·laboradors i proveïdors), serà obligació adequada de confidencialitat (ja sigui un deure contractual o legal).

Quan es produeix un incident de seguretat, en www.gironareiki.es , s’ha de notificar al client sense demora indeguda i proporcionar informació oportuna relacionada amb l’incident de seguretat com se sap o quan el client se sol·licita raonablement.

Exactitud i veracitat de les dades.

Com a usuari, vostè és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que enviï a www.gironareiki.es exonerant a María Isabel Iglesias Fonseca de qualsevol responsabilitat en aquest sentit.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. Accepteu proporcionar informació completa i correcta al formulari de contacte o subscripció.

Acceptació i consentiment.

L’usuari declara haver estat informat de les condicions relatives a la protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament del mateix per part de María Isabel Iglesias Fonseca en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de Privacitat.

La rerevocabilitat.

El consentiment prestat, tant per al tractament com per a la cessió de les dades dels interessats, és revocable en qualsevol moment comunicant-ho a María Isabel Iglesias Fonseca en els termes establerts en aquesta política per a l’exercici de drets ARCO . Aquesta revocació no serà en cap cas retroactiva.

Canvis en la política de privacitat.

María Isabel Iglesias Fonseca es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests casos, María Isabel Iglesias Fonseca anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts raonablement amb l’antelació de la seva implementació.

Correu comercial.

D’acord amb la LSSIC www.gironareiki.es no realitza pràctiques de spam, per la qual cosa no envia correus comercials per correu electrònic que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. En conseqüència, en cadascun dels formularis del lloc web, l’usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment exprés per rebre el butlletí, independentment de la informació comercial sol·licitada.

D’acord amb el que estableix la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, www.gironareiki.es es compromet a no remetre comunicacions comercials sense identificar-les adequadament.

Document revisat 23-05-2018.

 

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies

This site is protected by wp-copyrightpro.com

Subscriu-te a la Newsletter

Subscriu-te per a rebre nous posts, dates cursos i descomptes 

¡Gracias por suscribirte! ¡Hasta pronto!